Carmangeria Szanto

Modalitati de plata

Punem la dispoziția clienților noștri următoarele două instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului – disponibil la locatiile prestabilite.

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate livratorului chiar în momentul recepționării acestora la adresa de livrare menționată. 

Online cu card bancar prin NETOPIA (Visa/Maestro/Mastercard).

În cazul opțiunii de plată „Online prin card bancar” veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

Comanda plasata si confirmata nu poate fi anulata cu mai putin de 24 ore inainte de livrare, dat fiind faptul ca alimentele fac parte din categoria alimentelor perisabile.

ltx-parallax-layer