Carmangeria Szanto

Cum livrăm?

În ce localități pot comanda?

În momentul de fata, magazinul nostru online accepta comenzi în Timișoara, Oradea, Zalău, Șimleu Silvaniei.

Comenzile pentru Oradea se livreaza in fiecare zi de Vineri a saptamanii, la adresa data pentru datele de facturare. Veti fi contactati telefonic pentru preluarea pachetului.

Comenzile pentru Timișoara se livrează în puncte de preluare prestabilite, într-un interval orar fix. Responsabilitatea de a prelua pachetul îi survine clientului.

Toată comunicarea va decurge prin intermediul mail-ul. Așadar, va rugam sa va asigurati ca mail-ul nostru nu ajunge in spam.

Cum comand?

  1. Alegi produsele și cantitatile dorite din magazinul nostru online. Fiecare produs se va putea comanda la variante diferite de gramaj (i.e. 300g, 0.5kg, 1kg, etc)
  2. Îti recomandam sa iti faci un utilizator cu noi ca sa iti gestionezi mai ușor comenzile
  3. In pagina de check-out, pe lângă date personale, vei putea selecta localitatea în care dorești sa iti livrăm comanda (momentan doar Timișoara). Pe langa localitate, poți alege și
    • Data de livrare – în fiecare oraș avem un orar de livrare diferit. În Timișoara venim o data pe luna. Ca sa fie luată în considerare, comanda trebuie plasată cu minim 2 zile înainte de data livrării. Comenzile depuse mai târziu, vor fi livrate fie în următoarea dată sau vor fi anulate
    • Locație de preluarea – în fiecare oraș avem puncte de preluare predefinite. De exemplu în Timișoara, comenzile se preiau la Fructus (in Piața 700) și la Continental Automotive

Cum livrăm?

Livrarea se face cu o masina frigorifica. Astfel ne asigurăm ca produsele noastre se mențin proaspete și păstrate la o temperatura ideală pe tot parcursul procesului. Toate produsele sunt vidate și ambalate într-una sau mai multe cutii, în funcție de cat e de mare comanda. În momentul în care pachetul dumneavoastră este pregatit de livrare, va comunicam numărul de ordine al pachetului prin email. Va rog sa tineti minte și sa ne comunicati acest număr la momentul preluării comenzii!

Cum plătesc?

Aveți la dispoziție doua modalități de plata

  • Online (cu cardul) în momentul plasării comenzii
  • Ramburs (doar numerar) în momentul preluării comenzii

Locații preluare în Timișoara

Locație Fructus

Locație Conti